• Meer dan 25 topmerken
  • Online besteld, zo snel mogelijk geleverd
Vandaag open van 10:00-18:00 Virtual tour

Ik ben mijn wachtwoord van mijn account vergeten, wat nu?

Als u uw wachtwoord vergeten bent dan kunt u op account klikken en verder ‘wachtwoord vergeten’ aanklikken. Nadat u op deze pagina uw e-mailadres hebt ingevuld ontvangt u van ons een mailtje met daarin een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Hoe kan ik een artikel bestellen?

Als je het gewenste product hebt gevonden, klik je bovenaan op het winkelkarretje of op bestellen. Daar vind je een overzicht van uw bestelling. Om een bestelling te kunnen plaatsen, dient u eerst in te loggen of te registreren indien u voor de eerste keer iets aankoopt. Nadien kunt u uw bestelling afrekenen waarbij u uw betaalmethode kiest. Na uw betaling wordt uw bestelling per mail bevestigd.

Hoe vind ik een bepaald product?

Op Barbecueland vind je gemakkelijk en snel het product dat je zoekt. In de navigatie bovenaan vind je de categorie, het type van barbecue of accessoire van het product dat je zoekt. Of nog eenvoudiger is gewoon beginnen zoeken met het zoekveld bovenaan. Bent u eerder geïnteresseerd in een bepaald merk (Bv. Weber, Big Green Egg…), klik dan bij merken op het logo van uw favoriete merk.